Den højeste pris på Longji siliciumchip er 4,25%!Komponentprisen kan nå op på 2,1 yuan / W

Den 26. juli opdaterede Longji citatet af p-type monokrystallinsk silicium.Sammenlignet med 30. juni steg prisen på 182 siliciumskiver med 0,24 yuan / styk eller 3,29%;Priserne på 166 siliciumwafers og 158,75 mm siliciumwafers steg med 0,25 yuan / styk, en stigning på henholdsvis 4,11% og 4,25%.

Det er værd at bemærke, at Longji i dette citat reducerede tykkelsen af ​​182 mm siliciumwafer til 155 mikron.Det er klart, at den stigende pris på siliciummateriale har bragt et vist pres på dem, og de tog føringen med at reducere prisen på 182 siliciumwafers med et højt anvendelsesforhold.Ifølge forståelsen af ​​sæbeagtigt solcelle-netværk har batterierne og modulerne udtrykt "acceptable" for denne tykkelse.Det er klart, at med den løbende forbedring af det teknologiske niveau i relevante virksomheder er der ingen tekniske vanskeligheder med at udtynde siliciumwafers og batterier i stor skala.

Analytikere sagde, at den nuværende prisstigning på siliciumwafers vil øge prisen på batterier med omkring 3-4 cents/W, hvilket er tæt på prisstigningen på batterier, der blev frigivet af Tongwei solar i går.Det forventes, at prisen på distribuerede komponenter vil overstige 2,05 yuan/W i august, og prisen på komponenter til nogle projekter kan være tæt på 2,1 yuan/W, hvilket vil medføre større pres på udviklingsvirksomhederne.


Indlægstid: Aug-08-2022